Torenkamer

On the top floor with a fantastic view

Kapelkamer

Very cozy with separated bedroom

Terraskamer

Large and spacious room with a very nice view

Kamer “4”

onze meest romantische kamer

Tuinkamer

With direct access to the garden

Het laden...

Alle kamers

In La Parare heeft elke kamer een eigen ingang, een ruime slaap kamer met comfortabele zit hoek, design badkamer, een open haard en toegang tot het terras met uitzicht op de tuin, de olijfgaard en de bergen.

Al onze kamers zijn modern ingericht, aangevuld met verschillende objecten die we tijdens onze reizen over de wereld hebben verzameld.

Bij La Parare zult u van een ontspannen nachtrust genieten, dankzij ons beddengoed van hoge kwaliteit.

Voor uw gemak is er gratis wifi beschikbaar in alle kamers. Er is een föhn, een radio/cd-speler, boeken en tijdschriften, kaarsen, kimono’s en u heeft de mogelijkheid om thee en koffie te bereiden.

Deze kamer van 32 mligt op de bovenste verdieping, is zeer licht en biedt een mooi uitzicht op de olijfboomgaard, het dal en de bergen.

Ga lekker knus op de bank zitten en geniet van het uitzicht; in de winter een gezellige sfeervolle openhaard. Zelfs vanuit de grote badkuip kan u genieten van het uitzicht.

Het is mogelijk om ook de aangrenzende kamer ( Annex kamer) erbij te boeken (neem contact met ons op voor meer informatie) waar of een volwassenen in een groot bed kan slapen of twee kleinere bedden met twee jongeren( min. 12 jaar).

Informatie: kamer van 32 mmet een zitgedeelte, badkamer met apart bad en douche, bed van 180×200; twee eenpersoonsbedden ook mogelijk, een gezellige open haard (Bio-Ethanol), wifi, radio/cd-speler, kaarsen, kimono’s, mogelijkheid om thee en koffie te bereiden. Annex kamer met bed 160 x 200 cm of gesepareerd in 2 x 80cm.

Bekijk een filmpje van de kamer –>

Dit is een echte suite met een aparte slaapkamer en een gewelfd plafond, waar de naam van deze knusse kamer vandaan komt. De woonkamer heeft een grote, goed werkende open houthaard en genoeg plekjes om te genieten van je boek. Ook een grote design badkamer met een douche en een badkuip.

Info: suite van 40 m2 met slaapkamer en woonkamer, badkamer met een apart bad en douche, bed van 160×200, open hout haard, wifi, radio/cd-speler, kaarsen, kimono’s, mogelijkheid om thee en koffie te bereiden.

Bekijk een filmpje van de kamer –>

Dit is een grote, lichte en ruime kamer, waarvan de decoratie onze tijd in Azië weerspiegelt. Er is een grote bank (kan in een comfortabel bed voor een derde persoon worden veranderd) voor de gezellige open haard en een trap die naar de ruime design badkamer leidt.

Informatie: kamer van 40 mmet zitgedeelte, badkamer met bad en douche, bed van 180×200; twee eenpersoonsbedden ook mogelijk, een gezellige open haard ( Bio-Ethanol), wifi, radio/cd-speler, kaarsen, kimono’s en de mogelijkheid om thee en koffie te bereiden.

Bekijk een filmpje van de kamer –>

Deze kamer biedt u volledige privacy; u heeft zelfs een hoekterrasje. Het is onze meest romantische en unieke kamer, bestaande uit verschillende niveaus en met een open badkamer. Een mooie open haard, waarvan u zelfs vanuit het bad kunt genieten!

Informatie: kamer van 27 m2 met zitgedeelte, open badkamer met bad en douche, bed van 180×200; twee eenpersoonsbedden ook mogelijk, open hout haard, wifi, radio/cd-speler, kaarsen, kimono’s, mogelijkheid om thee en koffie te bereiden.

Bekijk een filmpje van de kamer –>

Ontbijt bij La Parare

We vinden dat het ontbijt een erg belangrijke maaltijd is en we serveren het op het terras, onder de olijfbomen (als het lekker warm weer is) of voor de open houthaard (tijdens koudere dagen). Vanaf 8:30 staat het ontbijt voor u klaar.

Geen stress, u bent hier om uit te rusten!

Ons ontbijt is overvloedig en gevarieerd. De meeste producten, zoals brood, gebakjes, muffins en andere kleine verrassingen, zijn zelfgemaakt.

We serveren verse vruchtensappen, lekkere thee, koffie en warme chocolademelk, stokbroden en verse gebakjes, ontbijtgranen, yoghurt, gekookte eieren, kaas en vleeswaren. Het toetje is elke dag een verrassing.

We proberen zoveel mogelijk lokale ingrediënten te gebruiken.

Als u gluten- of lactose-intolerant bent, laat het ons dan van te voren weten; we doen dan ons best om u glutenvrij eten te serveren. Ook als u lactose-intolerant bent, hebben we verschillende alternatieven.

Stuur ons gerust uw specifieke vereisten.

Contact Us

  • I explicitly consent to the collection and storage of my personal data in accordance with the privacy policies of this site