Tornrummet

högst upp på La Parare

Kappelrummet

en riktig svit mitt i huset.

Terrassrummet

stort och rymligt med Asiatiska inslag

”Fyran”

vårt mest romantiska rum

Trädgårdsrummet

stort och rymligt med välvt tak och privat terrass.
Loading...
Alla våra gästrum har privat ingång från terrass eller trädgård, stora badrum, en sitthörna med soffa och öppen spis.

Rummen är alla individuellt dekorerade i en modern stil, ofta med möbler och föremål som vi hittat under våra resor runt om i världen.

Sängar och sänglinne håller hög kvalitet.

Det finns fritt internet i samtliga rum. Där finns också hårtork, radio/CD spelare, böcker och tidningar, levande ljus, kimonos samt en vattenkokare med tillbehör för att göra te eller kaffe på rummet.

Tornrummet ligger på husets översta våning och är 32 m2 stort. Det är ljust och luftigt och bjuder på en underbar utsikt över olivlunden och dalen.

På vintern kan du krypa upp i soffan framför den öppna spisen och njuta av utsikten, som även kan avnjutas från badkaret!

I anslutning till Tornrummet finns det möjlighet att hyra Annexrummet och på sätt få en familjesvit. Kontakta oss för mer information.

Info: 32 m2 med soffa, öppen spis, stort badrum med badkar och separat dusch, säng 180×200 – går att separera till två sängar, internet, radio/CD, levande ljus, kimonos, vattenkokare för te och kaffe.

Annexrummet är 9m2

Tornrummet på video –>

Det här är en äkta svit som har ett separat sovrum med ett välvt tak, vilket gav namnet till det här ombonade rummet. I salongen finner du en stor och välfungerande vedeldad spis och en bekväm schäslong som gjord för att sträcka ut sig på med en god bok. Kapellrummet har även ett mycket rymligt badrum med både bad och dusch.

Info: 40 m2 svit med schäslong och fåtölj, öppen spis, stort badrum med badkar och separat dusch, säng 160×200, internet, radio/CD, levande ljus, kimonos, vattenkokare för te och kaffe.

Kapellrummet på video –> 

Terrassrummet är stort och rymligt rum och inredningen vittnar om de år vi bott och tillbringat i Asien. Framför öppna spisen finns en soffa (som också är en bäddsoffa för en 3:e person). Bredvid sängen leder en bred trappa upp till badrummet som även det har en soffa, rymd och gott om plats.

Info: 40 m2 med soffa, öppen spis, stort badrum med badkar och dusch, säng 180×200 – går att separera till två sängar, internet, radio/CD, levande ljus, kimonos, vattenkokare för te och kaffe.

Terrassrummet på video –>

”Fyran” erbjuder total enskildhet med en liten privat terrasshörna. Rum 4 är det mest romantiska och originella rum, med olika nivåer och öppet badrum. Det finns en vedeldad öppen spis som man kan njuta av även från badet!

Info: 27 m2 med fåtöljer, öppen spis, öppet badrum med nedsänkt badkar och dusch, säng 180×200 – går att separera till två sängar, internet, radio/CD, levande ljus, kimonos, vattenkokare för te och kaffe.

Rum 4 på video –>

Frukost

Frukost är viktigt och kanske t o m den trevligaste måltiden på dagen när man är på semester. Frukosten serveras från kl. 8.30  på terrassen under olivträdet och på vintern eller om det regnar framför öppna spisen i matsalen.

Frukosten är riklig med bröd, kakor och muffins, sylt och marmelad allt hemlagat och vi använder lokala produkter så mycket som möjligt. Färskpressad apelsinjuice, gott te och nymalet kaffe som vi köper i kaffebutiken i Nice. Baguette och olika brödsorter, yoghurt och hemblandad müsli, kokade ägg, ost och skinka. Frukosten avslutas med en liten god överraskning.

Om du vill undvika t ex gluten eller laktos, låt oss veta i förväg så kan vi ordna med alternativa produkter.

 

Contact Us

  • I explicitly consent to the collection and storage of my personal data in accordance with the privacy policies of this site