B&B La Parare

67 Calade du Pastre, 06390 Chateauneuf Villevielle – France
Het laden...
Chateauneuf Villevieille (nog steeds beschreven als Chateauneuf de Contes op sommige kaarten) ligt bijna 25 min vanaf Nice en 30 minuten vanaf Nice International Airport.

GPS Coördinaten : 43°48.532 N. 7° 17.667 E

Link naar Google Map

Uitprinten Routebesschrijving

Route beschrijving:

Neem de A8 Autoroute richting Nice/Monaco

Neem afslag nummer 55 “Nice Est”, (tussen Nice en Monaco), volg de borden richting St. Andre, La Trinite. Bij de eerst volgende grote kruising ga rechtdoor richting Sospel – Trinite. Neem vervolgens de eerste afslag links richting Contes.

Als U een navigatie systeem gebruikt zal deze meestal zeggen om meteen rechts te nemen richting Tourette Levens echter over Contes is het beter en sneller.

Als U van het Oosten komt (Monaco)neemt U meteen links op de rotonde als U van de snelweg afkomt afslag 55 richting Contes.

Het duurt ongeveer 10 min. tussen de A8 en Contes. Ga nu alsmaar rechtdoor en net voor Contes bij het restaurant Fleurs de Thym en France Pizza vindt U een bord met de aanduiding Chateauneuf Villevieille. Ga over de kleine brug naar links (weg nummer D815). Bij het dorp volgt U de weg naar rechts richting de kerktoren. Net voorbij de kerk en de begraaf plaats (kerk aan Uw rechterhand), neemt U de eerste kleine weg naar links. Net aan de overkant van de grotere weg die U dient over te steken, vindt U de oprit van La Parare. Twee wijn vaten in de vorm van houten tonnen, een brievenbus in de vorm van een huisje en een ‘Chambre d’Hote’ bord aanduiding.

Mocht U toch moeilijkheden ervaren bij het vinden van La Parare, ga dan naar de kerk in het dorp Chateauneuf Villevieille, geef ons een belletje en wij komen U halen.

Er is geen openbaar vervoer in de omgeving. Het is daarom aanbevolen dat U met eigen vervoer of gehuurde auto komt om zoveel mogelijk van de omgeving te kunnen genieten

Als u ons niet kan vinden, bel ons op  

+33 (0)4 93 79 22 62

Goede weg.

Waarschuwing: 

Navigatie systemen kunnen in onze berg achtige streek in de war raken. Wij bevelen u aan om onze richting aan wijzijngen te volgen.

Contact Us

  • I explicitly consent to the collection and storage of my personal data in accordance with the privacy policies of this site